ORO CRM

De CRM voor verkoop en marketing

Alle functies die nodig zijn om de verkoop te stimuleren, de marketing te optimaliseren en de klanttevredenheid te verhogen

Customer Relationship Management betekent dat u uw klanten van binnen en van buiten kent, terwijl u in staat bent te anticiperen op toekomstige behoeften. Of u nu op zoek bent naar een sales CRM, een marketing CRM of iets daartussenin, onze CRM-tools helpen uw bedrijf op weg naar succes.

ORO CRM

ORO Inc werd in 2012 opgericht door de industrieleiders in de open-source business applicaties en is het bedrijf achter de suite van producten waaronder OroCRM, OroCommerce en OroPlatform. De oprichters van Oro maakten voorheen deel uit van het management team van Magento, en bouwen verder op vele jaren ervaring en succes in e-Commerce en CRM.

Het "DNA" van oro is B2B!

De CRM voor Marketing &Sales

Alle functies die nodig zijn om de verkoop te stimuleren, de marketing te optimaliseren en de klanttevredenheid te verhogen

Relatie & Contactbeheer

OroCRM geeft u volledige controle over de manier waarop u uw klanten beheert. Met de uitgebreide maar gebruiksvriendelijke interface kunt u al uw accounts, klantinteracties en informatie op één plek bekijken en beheren. OroCRM zal ook automatisch klantprofielen synchroniseren en bijwerken, accounts samenvoegen en klantinformatie over meerdere kanalen koppelen, wat betekent dat u niet te maken krijgt met dubbele informatie.

Leads en Opportunities Management

Het vastleggen en koesteren van prospects door uw verkoopproces, het omzetten in leads en het afsluiten van opportunities zijn enkele van de belangrijkste activiteiten voor productieve verkoop- en marketingteams. Leads en opportunities management tools in OroCRM helpen bij het verzamelen van gedetailleerde informatie over alle fasen van de verkooptrechter, zodat u pijplijnen kunt voorspellen en ervoor kunt zorgen dat de verkoop- en marketingdoelen op schema liggen.

360° Zicht op uw klant

Met OroCRM kunt u gegevens van elke klantinteractie vastleggen, inclusief productweergaven, e-mailreacties, supporttickets en meer. Daarnaast wordt alles bijgehouden via meerdere touchpoints, zoals online B2B- en B2C-winkels, sociale kanalen, kassasystemen en e-mailcampagnes, waardoor u een holistisch 360°-overzicht van uw klanten krijgt.

Verkoop- en marketing Dashboards

OroCRM-dashboards sturen strategische acties aan door u uitgebreid inzicht te geven in bedrijfsprestaties en KPI's. De functies van Sales CRM en Marketing CRM omvatten configureerbare dashboards die de prestaties in gesegmenteerde campagnes, e-mailmarketingconversies en opportunity close rates kunnen volgen, om er maar een paar te noemen.

Rapportage en analyse

OroCRM komt uit de doos met meer CRM-functies dan wie dan ook, inclusief een krachtige rapportage-engine die u helpt om ongeëvenaarde inzichten in uw bedrijf te krijgen. Genereer eenvoudig rapporten die alles bijhouden van de inkomsten van de website, de pijplijnen van het verkoopteam, de conversiepercentages en nog veel meer.

Recentie, Frequentie en Monetaire (RFM) Analyse

RFM-analyse is het CRM-instrument bij uitstek voor marketingteams. Gebruik het om kwantitatief vast te stellen wie uw topklanten zijn op basis van hoe recent ze hebben gekocht, hoe vaak ze kopen en hoeveel ze uitgeven wanneer ze kopen. Daarna kan deze klantrelatiebeheerinformatie worden gebruikt om segmenten te creëren voor gerichte marketingcampagnes.

Workflows en productiviteitstools voor elk bedrijf

Bouw meerdere workflows om de best practices van de organisatie te optimaliseren en specifieke verkoopprocessen, marketingactiviteiten en meer te beheren. Daarnaast kunt u met e-mail en Google Hangout integraties automatisch e-mails, contactpersonen en agenda-evenementen uploaden en bijhouden, en eenvoudig communiceren met klanten en prospects. Dit alles helpt u de productiviteit te verbeteren en u te richten op de groei van uw bedrijf.

Integratie met 3e partij platforms

Onze Marketplace geeft volledig inzicht in uw verkoop-, marketing- en ondersteuningsinspanningen door de integratie met uw favoriete eCommerce-platform, marketingtools, klantenservice-systeem en meer. De Magento Abandoned Cart extensie, bijvoorbeeld, zal het aantal klanten dat vertrekt zonder een aankoop te doen verminderen, terwijl de ZenDesk integratie uw klantenservice zal verbeteren. Welke tool uw bedrijf ook gebruikt, ons CRM-platform kan ermee verbonden worden.

Als officiële ORO Silver partner staat OAKLAB klaar om te zorgen voor een naadloze technische implementatie en integratie met uw bestaande systemen en om u te helpen en te ondersteunen bij alle zakelijke en technische vragen.