ORO COMMERCE

Het enige echte B2B e-Commerce platform

OroCommerce is het enige e-Commerce platform dat van nul is gebouwd speciaal voor de B2B-bedrijven. Met de meest robuuste kant-en-klare functies en ultieme flexibiliteit, kan het platform worden aangepast aan elke commerciële behoefte. Of uw bedrijf nu op zoek is naar een self-service webshop, of het nu gaat om het beheren van verkoper- aankoper interacties, of het openen van een online B2B-marktplaats, OroCommerce biedt de B2B e-Commerce-oplossing voor fabrikanten, distributeurs, groothandelaren, detailhandelaren en merken. De oplossing kan worden aangeboden als SaaS/cloud omgeving en een on-premise.

De out-of-the-box B2B-functies en uitgebreide ondersteuning voor complexe B2B-processen maken OroCommerce uniek. Zowel klanten als partners waarderen de lage total cost of ownership (TCO) van het platform en de snelle time-to-market, wat resulteert in een grotere Return On Investment (ROI) voor uw bedrijf.

ORO Commerce

ORO Inc werd in 2012 opgericht door de industrieleiders in de open-source business applicaties en is het bedrijf achter de suite van producten waaronder OroCRM, OroCommerce en OroPlatform. De oprichters van Oro maakten voorheen deel uit van het management team van Magento, en bouwen verder op vele jaren ervaring en succes in e-Commerce en CRM.

Het "DNA" van oro is B2B!

Flexibel, aanpasbaar en gebouwd voor B2B

Product Versies

OROCOMMERCE COMMUNITY EDITION (CE)

OroCommerce Community Edition biedt alle basisfuncties die kleine bedrijven vandaag de dag nodig hebben. Deze editie komt echter met beperkte schaalbaarheid, beperking tot essentiële features en enkel technische ondersteuning vanuit de community. Het is geweldig voor organisaties die nog maar net beginnen met het online zetten van hun verkopen, maar ook voor ontwikkelaars die de basisprestaties en functionaliteit willen testen.

OROCOMMERCE ENTERPRISE EDITION (EE)

OroCommerce Enterprise Edition is het krachtigste en meest doelgerichte B2B eCommerce platform dat ooit is ontwikkeld. Ideaal voor middelgrote tot grote bedrijven. De oplossing komt out-of-the-box met een volledige set van B2B-functies die geoptimaliseerd zijn voor prestaties en schaalgrootte. Combineer dit met een ongeëvenaard niveau van flexibiliteit en u hebt een oplossing die organisaties van alle soorten kunnen gebruiken om hun online groei te stimuleren.

B2B eCommerce Features

Verminder de complexiteit van uw maatwerkprojecten met de mogelijkheden van onze out-of-the-box B2B eCommerce oplossingen

Zakelijke Account Management

Zakelijke klanten beheren binnen B2B-organisaties, inclusief verschillende subafdelingen, bedrijfseenheden en geografische locaties. Definieer unieke ervaringen met elke bedrijfsentiteit, terwijl u tegelijkertijd het totaaloverzicht van de relatie over meerdere bedrijven, teams, afdelingen, kantoren of filialen behoudt.

Toegangscontrole, Rollen & Rechten

Het is van cruciaal belang dat de juiste gebruiker de juiste toegang tot de juiste informatie krijgt. Bouw eigen rollen voor aankopers en interne medewerkers zodat ze alleen toegang krijgen tot de functionaliteiten die voor hun zinvol zijn.

Meerdere Prijslijsten

Maak en beheer meerdere prijslijsten voor specifieke bedrijven, bedrijfseenheden of individuele kopers. Prijslijsten kunnen een onbeperkt aantal prijspunten, prijsniveaus, staffels en internationale valuta's bevatten.

Meerdere shoppinglijsten

B2B aankopers kunnen meerdere shoppinglijsten gebruiken in OroCommerce. Dit laat aankopers toe op verschillende projecten te werken, shoppinglijsten op te slaan voor later gebruik, en snel aankopen te doen van opgeslagen producten.

Gepersonaliseerd B2B Catalogusbeheer

Organiseer en personaliseer uw productcatalogi voor specifieke bedrijven, bedrijfseenheden en zelfs individuele kopers. Laat verschillende aanbiedingen zien, afhankelijk van de klantengroep en zorg voor een positieve en persoonlijke website-ervaring.

Meerdere Organisaties, Websites & Stores

Veel bedrijven beheren multinationale merken die actief zijn in verschillende landen, valuta's en fiscale regelgevingen. OroCommerce komt out-of-the-box met flexibele en robuuste multi-website-beheermogelijkheden waarmee organisaties eenvoudig meerdere webshops kunnen beheren vanaf één centrale beheerconsole.

Content Management System

Out-of-the-box CMS-mogelijkheden stellen marketeers en merchandise managers in staat om eenvoudig digitale media en rijke productinformatiepagina's te beheren, zodat online kopers de informatie krijgen die ze nodig hebben om een aankoop te doen.Segmentatie & Custom Rapporten

Het dashboard en de rapporteringstool, samen met de geavanceerde segmentatiemogelijkheden, stellen handelaren in staat om op een bruikbare manier inzicht te krijgen in hun gegevens. Traceer zakelijke KPI's, begrijp de inkooppatronen van klanten en bouw gerichte marketinglijsten op voor meer succesvolle marketingcampagnes.

Als officiële ORO Silver partner staat OAKLAB klaar om te zorgen voor een naadloze technische implementatie en integratie met uw bestaande systemen en om u te helpen en te ondersteunen bij alle zakelijke en technische vragen.