NOVEMBER 05 BLOG

OroCommerce in top 15 digitale ecommerceplatformen wereldwijd

Recent bracht Gartner het ‘2020 Magic Quadrant for Digital Commerce’-rapport uit. OroCommerce maakt met trots deel uit van de 15 meest innovatieve ecommerce platformen ter wereld.

Het rapport bracht ook belangrijke inzichten met zich mee. Organisaties die via verschillende kanalen hun doelgroep benaderen, zouden bijvoorbeeld binnen de 2 jaar offline-only organisaties overtreffen met maar liefst 30%.

Met andere woorden: er is nooit een beter moment geweest om te investeren in een B2B ecommerce platform als OroCommerce.

Wat is Gartner’s Magic Quadrant?

Gartner is een gerenommeerd wereldwijd onderzoeksbureau dat zich focust op technologie. Ze beschikken over tienduizenden werknemers in meer dan honderd landen.

Hun grootste focus is om organisaties betere beslissingen te laten nemen dankzij hun inzichten en analyses. Dat doen ze door een correct beeld te schetsen van toekomstige marktontwikkelingen. En dat allemaal onder een objectieve en ethische vlag.

Gartner publiceert jaarlijks het Magic Quadrant-rapport voor digital commerce. In dit rapport beschrijven ze de topplatformen voor ecommerce op dit moment. Alleen de platformen met positieve trends in klantgroei, een snel innovatietempo en betrouwbaarheid halen het.

OroCommerce in het Magic Quadrant

Oro staat genoteerd als nichespeler in het Magic Quadrant. Niche omdat het zich voornamelijk focust op B2B ecommerce.

Het rapport belicht enkele grote pluspunten die je ervaart wanneer je OroCommerce gebruikt. Daarvoor kijkt het naar enerzijds de verschillende mogelijkheden/functies van het platform. Anderzijds houdt het rekening met de compleetheid van de ecommerce-visie.

Gartner beveelt OroCommerce aan omwille van de volgende sterktes:

Commerce & CRM

Oro is zeker aantrekkelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel een ecommerce-platform als een CRM-systeem. Wanneer je de 2 systemen naadloos integreert, ervaar je ook verschillende voordelen. Alle data is met elkaar verbonden. Dat wil zeggen dat jij meer inzicht hebt. Daardoor speel je korter op de bal, met operationele -en financiële voordelen als gevolg.

Flexibiliteit

OroCommerce hanteert een open source architectuur. Met andere woorden: de software biedt je veel flexibiliteit zonder dat je aan performantie verliest.

Brede inzetbaarheid

Oro heeft ondertussen al een indrukwekkend cliënteel opgebouwd. In zowat elke sector vind je wel meerdere Oro-gebruikers. Denk dan aan aan uiteenlopende branches als groothandels, industrie, healthcare, transport en mode.

De software focust zich voornamelijk op B2B-toepassingen. Maar veel klanten die Oro kozen voor hun B2B-activiteiten gebruiken het ook naadloos voor hun B2C-toepassingen.

Ondertussen is Oro actief in B2B, B2B2B, B2B2C, B2C, business-to-government en business-to-employee.

Perfect voor internationalisering

Het Oro-platform is beschikbaar in 30 talen. Daarnaast zet je vlekkeloos een structuur op voor meerdere locaties in meerdere landen.

Kortom: met OroCommerce beheer je je ecommerce-activiteiten met gemak over de grenzen heen.

Benieuwd naar het potentieel van OroCommerce?

Het Magic Quadrant liegt er niet om. OroCommerce is een krachtig platform, zeker en vast voor bedrijven actief in B2B-ecommerce.

Heeft het rapport je nieuwsgierigheid geprikkeld? Ben je benieuwd wat OroCommerce kan betekenen voor jouw bedrijf?

Aarzel niet! Ontvang nu je gratis demo.

01 Neem contact op

Join OAKLAB ...

Contacteer Ons
image-description