OKTOBER 07 BLOG

OroCommerce in het bovenste Echelon van het 2020 IDC MarketScape voor B2B Digital Commerce Rapport


Als een van de jongste leveranciers in het IDC MarketScape for Digital Commerce, is OroCommerce trots om erkend te worden als een belangrijke speler en geplaatst te zijn bij de top 2 leveranciers in "overall B2B Capabilities".

Deze erkenning bevestigt het harde werk en de visie van ORO in het zich snel ontwikkelende B2B eCommerce landschap.

IDC is een van de topbedrijven op het gebied van marktinformatie, onderzoek en advies, gericht op de IT-, telecommunicatie- en technologiemarkt. Het publiceert jaarlijkse leveranciersbeoordelingsrapporten die bekend staan als het IDC MarketScape en die bestaan uit diepgaand onderzoek, marktbeoordeling en trends.

In het "IDC MarketScape: Worldwide B2B Digital Commerce Platforms 2020 Vendor Assessment report", word OroCommerce erkend voor zijn sterke B2B eCommerce focus, zijn naadloze CRM integratie en zijn zeer aanpasbaar en flexibel platform.


Waarvoor wordt OroCommerce erkend?

Sterke B2B-focus
OroCommerce is speciaal gebouwd voor B2B eCommerce en wordt geleverd met vele B2B-functies zoals granulaire toegangsrechten, workflow-opties en prijsmotor. Oro scoorde hoge punten voor zijn B2B-focus en mogelijkheden in vergelijking met de concurrentie.

Native CRM

OroCommerce is een van de weinige leveranciers van digital commerce die standaard is uitgerust met een robuust en geïntegreerd CRM-systeem, waardoor bedrijven meer controle hebben over de klantervaring zonder extra kosten.

Flexibiliteit

Het open-source karakter van OroCommerce biedt een oplossing voor bedrijven in elke industrie of verkoopsmodel. Oro's klanten opereren in B2B, B2C, B2B2C en marktplaats scenario's, afzonderlijk of parallel.

Innovatie

Gebouwd op open-source architectuur, zijn Oro applicaties robuust, innovatief en biedt het een transparante roadmap. Met een bloeiend ecosysteem van technology partners en ontwikkelaars worden veel onderdelen voortdurend aangepast, verbeterd en getest.

2020 IDC MarketScape voor B2B Digital Commerce Rapport image
01 Neem contact op

Join OAKLAB ...

Contacteer Ons
image-description